top of page

Remodelare Corporala -Venus Legacy

Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale fetei si corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei, fermitate cutanata si reducerea ridurilor. Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele. Venus Legacy are la baza tehnologia patentata (MP)2 cu VariPulse, ce intensifica efectul lipolitic al energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.

VENUS LEGACY

CEA MAI AVANSATA TEHNOLOGIE PENTRU TRATAMENTE FACIALE SI CORPORALE

Remodelează corpul, reduce celulita si ridurile, strange pielea lasata de pe fata si corp.

TEHNOLOGIE AVANSATA PENTRU REZULTATE VIZIBILE

Tehnologia VariPulse de ultima generatie cu vacuum, mecanism de raciere cu aer si masurarea temperaturii in timp real la nivelul pielii, asigura confortul maxim al pacientului cu rezultate clinic vizibile.

TRATAMENTE CONFORTABILE, FARA TIMP DE RECUPERARE, SIGURE PENTRU ORICE TIP DE PIELE

Tehnologia cu radiofrecventa s-a dovedit a fi sigura pentru orice tip de piele. Tratamentele sunt confortabile fara timp de recuperare.

INAINTE SI DUPA

SOLUTIA IDEALA PENTRU COMBATEREA CELULITEI

Imbunătățirea circulației sângelui și a limfei, conturarea și tonifierea zonelor afectate de celulită, precum șoldurile, abdomenul, linia brațelor sau a gâtului. Forma aparatului și designul suprafeței care intră în contact cu pielea permit terapeutului să acționeze precis și selectiv, pe zonele cu probleme.

Un protocol de 6-10 ședințe, în funcție de gradul de celulită și aspectul pielii, va conduce la rezultate extraordinare!

Rezultatul imediat este îmbunătăţirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic şi micşorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase, având ca efect reducerea stratului de grăsime.

Zonele care se pot trata sunt: abdomen, fese, coapse, gambe, genunchi, spate, brațe sau gușă.

 

Cum acționează Venus Legacy:

 • Reduce circumferința zonelor tratate

 • Conturează și tonifica corpul

 • Diminuează gradat celulita în zonele tratate

 • Reunește puterea a patru tehnologii pentru rezultate vizibile imediat

 • Actioneaza eficient și fără riscuri

 • Îmbunătățește textura pielii încă de la primele ședințe

 • Îmbunătățește circulația sangvină

 • Tratează laxitatea pielii

 • Diminuează vergeturile

 

 

LIFTING FACIAL CU VENUS LEGACY

Venus-Legacy-facial.jpg

Radiofrecvență facială Venus Legacy™ face minuni în rejuvenarea facială, ștergând ani de zile de pe fața pacientului.

Venus Legacy™ este unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în ștergerea liniilor fine și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Tratamentul de rejuvenare facială non-invaziv îți ajută pielea să întinerească, să se tonifieze după doar câteva ședințe. Vei obține rezultate excelente rapid și eficient, fără durere, fără intervenții chirurgicale și fără să-ți întrerupi activitățile tale obișnuite.

 

Studiile clinice au demonstrat faptul ca procedura de rejuvenare facială poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90% și că tonifica pielea de pe față și corp, redându-i elasticitatea cu până la 80%. Radiofrecvența facială stimulează în profunzime țesuturile moi de sub piele, ceea ce facilitează vindecarea prin producerea de colagen ca și reacție naturală la undele de radiofrecvență.

Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament facial non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și a îmbunătăți aspectul pielii, cu rezultate imediate și de lungă durată. Radiofrecvența facială are efect nu numai asupra ridurilor și liniilor fine, ci tonifiază și pielea lăsată. Astfel se obține un aspect mai tânăr și mai proaspăt, un efect de lifting fără intervenție chirurgicală. Dispozitivul este aprobat de Health Canada și de FDA (Food and Drug Administration).

 

Tratamentul revoluționar Venus Legacy™ stimulează producția de colagen la nivelul feței, te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi, reduce liniile fine din jurul nasului și ale gurii, tonifica pielea lăsată de sub pomeți pentru un contur mai ferm al feței, reduce grăsimea, eliminând bărbia dublă și tonifica pielea lăsată din zona gâtului.

Caracteristici:

 • Alimentat cu Radiofrecvență Multipolară și Câmpuri Electromagnetice Pulsate

 • Tehnologie VariPulse™ cu aspirare reglabilă a impulsurilor

 • Feedback Termal în Timp Real. Monitorizare permenentă a temperaturii pielii

 • Sigur pentru toate tipurile de piele

 • Tratamente confortabile fără timp de recuperare

 

TEHNOLOGIA

Venus Legacy™ are patru aplicatoare: OctiPolar™ și Body 4D pentru zone mai mari, și DiamondPolar™ și Face 4D pentru zone mai mici. Toate cele patru aplicatoare sunt alimentate de tehnologia patentată (MP) 2 cu combinația sinergică dintre câmpurile de radiofrecvență multi-polară (RF) și câmpurile electromagnetice pulsate (PEMF). Aplicatoarele OctiPolar™ și DiamondPolar™ sunt cele mai potrivite pentru fermizarea pielii și reducerea ridurilor. Aplicatoarele 4D Body si 4D Face sunt echipate cu o nouă tehnologie VariPulse™, ceea ce le face extrem de eficiente pentru conturul corporal și reducerea celulitei.

Cum functioneaza Venus Legacy?

Tratamentul realizat cu aparatul Venus Legacy este non-invaziv și nedureros. Pacienții care l-au încercat l-au comparat cu un masaj spa cu pietre fierbinți. În funcție de zonele de tratament, procedura durează între 15 și 90 de minute. După doar prima ședință, veți observa o îmbunătățire a structurii pielii, iar rezultatele încep să se contureze pe măsura avansării ședințelor.

Pentru cine este potrivit acest tratament?

Tratamentul Venus Legacy este potrivit pentru oricine dorește reducerea celulitei în mod eficient și fără durere și tonifierea intensă a zonelor cu piele flască. Venus Legacy rezolvă probleme complexe ale corpului, pentru care sportul sau dieta nu reușesc să ofere o soluție. Deasemenea, procedura devine o alegere foarte bună pentru mămicile care au încheiat perioada de alăptare și doresc să revină la silueta dinainte de sarcină.

 

Contraindicații:

 • Utilizarea de medicatie de tip isotretinoin in present sau cu 6 luni anterior, tetraciclina / Consum de medicamente fotosensibilizante

 • Boli ale sistemului imun / Boli infectioase, boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu  sunt sub control medical / Lupus eritematos sistemic cutanat, porfirie(boala ereditara rara) , alte boli de colagen sau vasculare / Boli dermatologice (herpes simplex activ la nivelul zonei tratate, vitiligo, psoriazis) / Boli hepatice

 • Istoric de cancer de orice tip / Istoric de cicatrice cheloide sau hipertrofice / Istoric de sangerari sau utilizare de medicatie anticoagulanta

 • Postliposuctie / Tatuaje /  Epilepsie / Sarcina; menstruatie (contraindicatie relativa)

bottom of page