top of page

Regulament Giveaway

1. Organizator

Concursul este realizat de catre SC Helena Beauty&Style Concept SRL, cu sediul în Sibiu, Loc Cisnadioara, Str. Sibiului, Nr. 50, cod unic de inregistrare 47172282, numar de inregistrare la Registrul Comertului J32/2462/2022.

2. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 15 mai 2023 – 21 mai 2023, datele de incepere sau finalizare pot fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului.

Extragerea va avea loc pe data de 10 aprilie 2023, data de extragere poate fi modificata din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului sau erori tehnice.

3. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram Helena Concept (https://www.instagram.com/helena_concept.ro/).

4. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei.

5. Premiile

Premiul Concursului este oferit de catre SC Helena Beauty&Style Concept SRL si consta in 1 sedinta de epilare laser AXILA.

Va fi extras un castigator. Daca persoana desemnata castigatoare in urma procesului de selectie nu a respectat,  la inscriere, conditiile mentionate in art. 6, ne rezervam dreptul de a realiza o noua extragere. Procesul se va repeta pana la alegerea unui castigator care a respectat toate conditiile de participare.

Castigatorul va fi extras in data de 22 mai 2023, prin intermediul website-ului www.wask.co  cu posibilitatea de modificare a site-ului in cazul in care apar erori tehnice neprevăzute. Castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Instagram Helena Concept (https://www.instagram.com/helena_concept.ro/).

 

 6. Conditii participare

Pentru a participa la tragerea la sorti, concurentii trebuie sa:

·         Sa aiba in lista de FOLLOW pagina oficiala de Instagram Helena Concept (https://www.instagram.com/helena_concept.ro/)

·         Sa dea LIKE la postarea oficiala a concursului 

·         Sa lase un comentariu la postarea oficiala a concursului in care sa existe tag catre o alta persoana.

·         Sa aiba contul public in ziua extragerii, pentru a putea verifica daca toti pasii au fost urmati.

Participarea se realizeaza prin intermediul unui singur comentariu. Inscrierile multiple nu vor fi luate in considerare.

 

7.     Regulamentul Concursului

 

7.1. Deciziile de acordare a premiului apartin in totalitate SC Helena Beauty&Style Concept SRL.

 

7.2. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului regulament.

 

7.3. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

 

7.4. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

 

7.5. Premiile se acorda pe baza unui proces verbal de confirmare.

 

7.6. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat regulamentul prezentat, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului regulament.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

 

1.     Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma SC Helena Beauty&Style Concept SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

 

2. Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. 

bottom of page